AMIS presenteert: Twee-daagse Masterclass PL/SQL 12c door Steven Feuerstein

Steven-FeuersteinSteven Feuerstein, dé PL/SQL autoriteit, komt op 12 en 13 december naar AMIS in Nieuwegein. Twee dagen lang verzorgt hij een masterclass waar u intensief door hem persoonlijk gecoached wordt.

Intensief en persoonlijk

Normaal verzorgt hij seminars waar hij vanaf een podium voor een grote groep mensen presenteert. Nu hij een AMIS masterclass geeft ontstaat er een geheel andere sfeer. Door de kleine groep en de opzet van een masterclass kan Steven zijn inzichten persoonlijk overdragen. Het wordt een zeer intensieve sessie waarin u uitgebreid de mogelijkheid heeft om inhoudelijke discussies met hem aan te gaan.

Best practices and new features

De inhoud van deze masterclass is helemaal afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Naast geavanceerde PL/SQL mogelijkheden, zal Steven uitgebreid ingaan op de nieuwe mogelijkheden van PL/SQL voor Oracle 12c. Alle deelnemers zijn dus helemaal klaar voor de toekomst.

Doorgroei

Deze masterclass is geschikt voor ontwikkelaars met ervaring in PL/SQL die willen doorstoten naar de top in Oracle technologie. De kosten voor deze twee dagen bedragen €1190,- inclusief lunches, materialen en een exemplaar van Steven’s nieuwe boek Oracle PL/SQL Programming (5-th edition). Voor overheden en andere organisaties die geen BTW kunnen terugvorderen: AMIS is CRKBO-geregistreerd en voor hen dus BTW-vrij.

Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan via deze link.

De voertaal van het Seminar is in het Engels.

Marco Gralike Written by: