OOW 2012 – AMIS Insider Tips (Dutch)

San Francisco is de city of love. Iedereen is er vriendelijk en geeft je het gevoel dat je elkaar al jaren kent. San Francisco is ook de city of fog. In de ochtend is de stad bedekt met een koele zeemist die de stad in nevelen hult en je dwingt om voorzichtig te rijden.

Tijdens Oracle OpenWorld en JavaOne komen deze twee aspecten bij elkaar. Je bent onder gelijkgestemden, de Oracle-afficionados uit de hele wereld. Tegelijk zijn de omvang van Oracle OpenWorld, JavaOne en de mogelijkheden van San Francisco zo overweldigend dat het beeld onduidelijk wordt.

Daarom heeft AMIS een handzaam boekje uitgebracht waarin we al onze ervaring rondom Oracle OpenWorld, JavaOne en San Francisco hebben gebundeld. Alles wat je wilt weten voordat je weer vertrekt, om goed voorbereid te zijn en achteraf het ‘wist ik maar’-gevoel te voorkomen!

Interesse?

Het boekje Insider tips is gratis ter download beschikbaar gesteld. Klik hiervoor op het onderstaande logo.

Wilt u een origineel exemplaar ontvangen, kom dan op zondag 30 september naar de Benelux Community Networking Event bij restaurant Lulu in San Francisco, sponsored by AMIS, of mail uw contactgegevens met het aantal stuks naar marketing@amis.nl en dan komt het zo snel mogelijk uw kant op!

Marco Gralike Written by: