Hotsos Revisited 2013

Van 3 tot en met 7 maart vindt in Irving, Texas, het internationale Oracle Performance Symposium Hotsos plaats. Dit jaar belooft het symposium een garantstelling voor inhoudelijk hoogstaande presentaties en discussies, want naast presentaties van Tom Kyte, Cary Millsap, Maria Colgan en Steven Feuerstein over performance, worden er ook onderwerpen behandeld zoals Big Data, noSQL, XML, Statistische toepassingen met betrekking tot performance, beheer in de (Oracle) Cloud, Exadata en Oracle 12c onderwerpen.

Dit jaar is het vijf Nederlanders gelukt om mee te mogen doen en door de zware abstract criteria heen te komen. De heren Toon Koppelaars, Gerwin Hendriksen, Jacco Landlust, Frits Hoogland en Marco Gralike hebben niet alleen het genoegen om ter plekke te zijn, maar geven ook zelf een presentatie over hun favoriete onderwerpen.

In alfabetische volgorde:

Op dinsdagavond 2 april organiseert AMIS ‘Hotsos Revisited 2013’ waarin de bovenstaande Nederlandse sprekers hun gegeven presentaties herhalen. Voor een terugblik van voorgaande jaren, zie ook bijvoorbeeld de hieronder vermelde Blog artikelen of “Hotsos Revisited”, Revisited

Voor het aanmelden voor deze avond, gebruik de volgende link:

  • Hotsos Revisited 2013

Je bent vanaf 16.30 uur van harte welkom. Als altijd is het diner en de drankjes gratis.

Marco Gralike Written by: